Weekendje Hellevoetsluis

B&B Landleven biedt een prima overnachting met ontbijt  voor een weekend op het eiland Voorne-Putten.
Het  ligt in de driehoek Hellevoetsluis, Brielle en Rockanje. Zowel strand, zee en o.a. de recreatiegebieden Brielse Maas en Bernisse liggen op fietsafstand.

B&B Landleven heeft in 2011 de tweede prijs van Nederland gewonnen in de categorie 3 tulpen.

De B&B heeft een eigen ingang en ligt op de eerste verdieping.
In totaal kunnen wij plaats bieden aan 6 gasten.

De kamers Vuurdoorn en Meidoorn  zijn ruime kamers met een tweepersoons box spring bed, TV, dvd speler, een zitje met twee comfortabele stoelen en een eethoek. Het bed is op verzoek op te maken als twee eenpersoonsbedden.
Gasten hebben de beschikking over een privé badkamer met douche en een privé toilet. Een privé koelkastje is aanwezig.  Ook is er de mogelijkheid een kopje koffie of thee te zetten.

Informatie
• Ontbijt inclusief
• Lunchpakket: als u wilt, zorgen wij voor een lunchpakket. 
• Diner: Hellevoetsluis, Oostvoorne en Brielle hebben een aantal voortreffelijke en sfeervolle restaurants.
• Twee fietsen zijn te huur. Een dames- en een herenfiets.
• Op verzoek is een babybedje beschikbaar. Een kinderstoel is aanwezig
• Gratis internet via WiFi
• De grote tuin beschikt over diverse zitjes
• In de tuin zijn speeltoestellen aanwezig

Op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee zijn wandelroutes in alle soorten en maten uitgezet. Er zijn verschillende korte routes in de duinen, in de recreatiegebieden en in de terreinen van Staatsbosbeheer.
Het Voornepad, het Bernissepad, het Landgoederenpad, het Biertpad en het Puttenpad zijn middellange wandelingen op Voorne-Putten. Een tweetal lange afstand wandelroutes doorkruisen het eiland Goeree-Overflakkee: het Oeverloperpad en het Deltapad.

De eilanden zijn niet zo groot en dus ideaal om op de fiets te verkennen. Verspreid over het hele gebied zijn fietstroutes uitgezet op basis van het fietsknooppunten-netwerk. Deze routes leiden vooral over vrij liggende fietspaden, kronkelende weggetjes